Ook Notariskantoor mr. E.M. de Jong volgt in haar beleid rond het Coronavirus (Covid-19) de richtlijnen van het RIVM en neemt de nodige voorzorgsmaatregelen om uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te beschermen.

U bent nog steeds van harte welkom. Wel zijn er een aantal maatregelen die wij in acht nemen:

  • Van iedereen die ons kantoor bezoekt verwachten wij dat zij de richtlijnen van het RIVM ook volgen. Neem daarom geen personen mee die de akte niet hoeven te ondertekenen.
  • Wanneer u last heeft van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest), verzoeken we u om niet bij ons kantoor langs te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.
  • Voor veel rechtshandelingen is het mogelijk dat u een volmacht verleent. Wij zullen hier in bepaalde gevallen gebruik van maken.
  • Er is bij ons een minimale bezetting per afdeling aanwezig. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Passeer afspraken gaat tot nader order gewoon door. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis en zullen per e-mail goed bereikbaar blijven. Het kan voorkomen dat het langer duurt dat telefoontjes beantwoord worden.

Indien u liever niet bij het tekenen van de akte aanwezig wilt zijn, laat u ons dit dan weten, dan zoeken wij samen met u naar een passende oplossing.

Wij doen er alles aan om in deze moeilijke tijden goed van dienst te kunnen zijn.

Vragen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 038 – 4215507 of per e-mail via info@notaris-dejong.nl