Kwaliteit op ieder vlak

Brede juridische kennis is vanzelfsprekend. Maar minstens zo belangrijk is dat daaruit een duidelijk en praktisch bruikbaar advies volgt - binnen de afgesproken termijn en conform de overeengekomen voorwaarden.

Kennis van het vakgebied en onze cliënten

Om u optimaal te kunnen adviseren over wat het beste past in uw situatie, is kennis nodig. Niet alleen brede en diepgaande juridische kennis, maar ook kennis over uw situatie. Daarom starten we altijd met een gesprek waarin we alles wat van toepassing is willen weten. Afhankelijk van uw vraag spreken we u graag telefonisch of aan tafel bij ons op kantoor in Zwolle.

Service

Niet alleen vinden wij het belangrijk om een goede relatie met onze cliënten op te bouwen, We helpen u ook goed en met veel enthousiasme. En we doen er alles aan om uw notariële zaken zo snel mogelijk te regelen.

Onafhankelijkheid

De notaris vervult een onafhankelijke rol. Dat houdt in dat hij bij zijn werkzaamheden rekening houdt met de belangen van alle betrokken partijen. Dit is wettelijk verankerd en bevordert de rechtszekerheid. Wat u bij ons bespreekt is in vertrouwde handen.

Lage tarieven

Wat we voor onze dienstverlening in rekening brengen, moet vallen binnen de norm goedkoop en goed. Op verzoek maken we graag speciale afspraken over het kostenniveau en de budgettering van onze diensten. Door onze nuchtere no-nonsense aanpak en efficiëntie betaalt u nooit te veel.